How to; panter manicure!

Een panter manicure, leuk maar hoe maak je het?! Hieronder een korte uitleg, met natuurlijk foto’s erbij!

Als eerste begin je om je nagels schoon te maken, oude nagellak eraf te halen en een goede transparante basecoat op je nagels te doen.
Zodra deze gedroogt is (paar minuten) lak je met een huidskleurige nagellak de eind-randjes van je nagels die kleur. Ik heb gekozen voor Catrice #050 Moulin Rouge Light, dit is een mooie, zachte, nude kleur, en Catrice heeft fijne, brede kwasten waarmee dit heel gemakkelijk gaat!
Je moet óf een dikkere laag doen, of twee dunne lagen lakken, dat het wel goed pakt, en dit weer even laten drogen.

Nu de basislaag; de nude top erop zit, op naar de volgende stap!
Dit is het maken van rondjes, vlekjes, stipjes en streepjes; ofwel kliederen! Doe dit wel gepast, niet teveel, spreid het over het gehele stuk waar de nude kleur op zit. Zorg dat de rondjes ook open zijn, want die gaan we later inkleuren!!

De tool die je hiervoor gebruikt is een cocktailprikker! En natuurlijk; zwarte nagellak. Dit kan je eventueel ook met donkerbruin doen, of met welke kleur je ook wilt! Ik doe het nu met een zwarte kleur, dan lijkt de panterprint het meest echt.

Zo; nu begint het panterprintje al wat meer vorm te krijgen! Het is even oefenen met een cocktailprikker, je hebt van Essence ook nailart-tools, waarbij je makkelijk stipjes kan zetten, maar die is wat dikker. Net wat je makkelijk vindt! Misschien hebben jullie wel andere leuke ideeën op tips, ik hoor het graag!

Hierna gaan we de zwarte rondjes inkleuren met een donker bruine nagellak, ik heb gekozen voor Rimmel #520 At Ease. Eventueel kan je ook kiezen voor verschillende tinten bruin, een donkere en een lichtere, en de nagel om en om inkleuren; dit geeft ook een leuk panter-effect!

Uiteindelijk door het maken van de zwarte rondjes en vlekjes, en het inkleuren hiervan met een bruine kleur, krijg je een leuk panterprintje op je nagels! Zie hieronder het eindresultaat;

Alle nagels netjes afgewerkt, en een nagel heb ik een Pink Panter manicure gegeven, goed zoeken 😉

Tadaaáá:

Advertenties

One thought on “How to; panter manicure!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s