Beautytips voor zomerse dagen

Beautytips

Gastartikel – Beautytips voor zomerse dagen

Na maanden van kou, regen, sneeuw, gladheid en donkere wolken is nu eindelijk het mooie weer doorgebroken. Dat betekent niet alleen dat alle zomerkleding uit de berging gehaald kan worden, het betekent ook dat je andere make-up kunt dragen.

slippers3

We willen er altijd uitzien volgens de laatste mode en kopen dan ook veel kleding bij online shops als Zalando. Het is dan ook maar het beste om er alles aan te doen om de make-up er ook fantastisch uit te laten zien. De warmte brengt echter niet alleen leuke dingen mee, voor je make-up en styling kan het een uitdaging om het op een goede manier op te brengen en te laten zitten. Hieronder staan een aantal punten waar je op moet letten.

Voeten

voeten3

Zodra de zon gaat schijnen zal je regelmatig je slippers en sandalen gaan dragen. Het is dan ook leuk om niet alleen de nagels van je vingers te lakken, maar ook de nagels van je tenen kunnen wel een kleurtje gebruiken. De populaire kleuren van deze zomer zijn vooral fel, denk aan kleuren als oranje roze.

Deze felle kleuren steken erg leuk af tegenover je gebruinde huid waardoor je tenen goed opvallen. Het is natuulijk ook leuk om de kleuren van je vingers en tenen te matchen of de kleur aan te laten sluiten bij de kleur van je teenslippers, sandelen of andere accessoires, zoals de kleur van je zonnebril!

Hydratatie

zon

Hydratatie is hét woord waar het om draait op warme dagen. De kans dat je huis uitdroogt na een aantal warme dagen is relatief groot. Het is daarom belangrijk om een goede dagcrème aan te brengen op dagen dat je naar school je werk gaat.

zon3

Als je naar het park, of bijvoorbeeld het strand gaat dan moet je natuurlijk je gezicht insmeren met zonnebrand om te voorkomen dat je verbrandt, de meeste merken zonnebrand zorgen ook voor een goede hydratatie, maar de goedkopere merken hebben dit soms niet. Let daar dus op.

zon2

Let niet alleen op je gezicht, maar let ook goed op het insmeren van je nek, decolleté, armen en benen!

Advertenties

18 thoughts on “Beautytips voor zomerse dagen

  1. ik moet me altijd echt helemaal insmeren met mijn zonne-allergie 😦 leuke plaatjes! ik krijg er al helemaal zin van in de zomer

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s