Pink panter nailart

DSC00330_

Panter nailarts vind ik altijd zó leuk om te zien en te maken! Vandaar nu een panter nailart maar dan in het roze; de Pink Panter 😀

DSC00332_

Deze nailart heb ik gemaakt met het zachtroze lakje van Maybelline Forever Strong. Klik hier om het artikel te zien waar ik het lakje show!
Het is een mooi roze lakje, wat echt een goede dekking heeft.
Ik heb op alle nagels een panter print gemaakt, behalve mijn ringvinger. Deze heb ik als accentnagel gehouden en volgegooid met glitters van het lakje Essence Colour & GO! Heerlijk glitters in de zon 😀

DSC00334_

Benodigheden: 3 kleuren lakjes.

Om de panter nailart te maken heb je eigenlijk 1 basiskleur nodig waarmee je heel je nagels lakt.
Dan heb je 1 donkere en 1 lichtere kleur nodig, bijvoorbeeld: zwart-wit, bruin-beige, ik heb gekozen voor donkerroze-wit. Met de donkere kleur maak je een soort ‘C’tjes, halve rondjes (en soms hele rondjes, wissel het een beetje af), en je zet ook een paar stipjes neer voor de sier. Met de lichtere kleur kleur je deze ‘C’tjes (halve rondjes) in, dit doe je met een dottingtool of met een cocktailprikker.
Uiteindelijk krijg je dit effect:

DSC00335_

En natuurlijk niet te vergeten; Kitty natuurlijk hihi 😀
DSC00346_

Wat vinden jullie van deze kleurencombinatie van panternailart? Welke combinatie van kleuren zouden jullie graag willen zien (evt in een tutorial)?

37 thoughts on “Pink panter nailart

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s