Nailart kwasten

foto 030_

Een paar weken geleden heb ook ík Ebay ontdekt; en wauw wat veel leuke hebbedingentjes voor ons, nailartliefhebbers! Jullie konden toen ook zien wat ik allemaal had ingeslagen; een setje nailart kwasten, een armkussen en twee rhinestones wheels (een met vierkante steentjes en een met pareltjes).

foto 027_

Dit setje nailart kwasten kwam als eerste binnen, en ik ben er meteen enthousiast mee aan de slag gegaan!
Ze kwamen exact na 7 dagen binnen, netjes in bubbel papier en elke kwast had een plastic hulsje eromheen voor eventuele beschadigingen aan de haartjes. Netjes, ik ben tevreden en kan iedereen deze set en verkoper aanraden; lilyyangstore. Ze verkoopt veel nailart spullen, dus als je naar iets opzoek bent; neem eens een kijkje bij haar shop!
Ik heb totaal €2,10 betaald, inclusief verzendkosten (die waren gratis).

Het is een set van 15 kwastjes, 2 grote waaierkwasten en andere kwasten met verschillende maten en soorten haartjes.
Ik heb hier natuurlijk ook een nailart mee gemaakt 😉 welke morgen online komt!

foto 034_

Gebruiken jullie ook kwasten om nailarts mee te maken? En waar hebben jullie ze gekocht?

36 thoughts on “Nailart kwasten

  1. Ik ben echt op zoek naar zo’n kwasten, maar wil eerst alle mogelijke winkels doen voor ik naar Ebay kijk. 😉 Ook weet ik niet wat het verschil is waarvoor ze apart te gebruiken zijn, bv. die waaierkwast.

  2. Ik heb volgens mij dezelfde kwasten ook via ebay. Ik heb er alleen 4 euro voor betaald. Werken heel fijn en gebruik ze regelmatig. En misschien moeten we samen eens een bakkie doen bij Marije 😉

Dankjewel voor jouw reactie!