Action: glazen voorraadpot

foto 079_

Een paar weken geleden was ik bij de Action en heb ik aardig wat huishoudelijke producten ingeslagen. Een aantal hiervan hebben jullie al voorbij zien komen, maar één van de meest praktische producten heb ik jullie nog niet laten zien: deze glazen voorraadpot!

Hij bestaat in twee verschillende soorten teksten: ‘My favorite rice made with love’ & ‘My favorite pasta made with love’. Ik vond ze ontzettend leuk, en heb er twee van de pasta meegenomen en een van de rijst.

0

Thuis heb ik ze eerst goed schoongemaakt, je weet nooit wat erin heeft gezeten en ze zijn vaak stoffig, en meteen mijn voorraadkast geplunderd en de pasta en rijst erin gedaan.
Ik wilde er eerst spaghetti in doen maar helaas: dan past de deksel niet dicht. Dus ik moet nog opzoek naar een langere glazen pot, waar spaghetti in past (tips?).

foto 072_

Kijk ze samen eens staan; ik ben er zo blij mee! Ik heb ze alle drie op een plankje boven het aanrecht staan, zodat het ook nog praktisch is als ik pasta ga maken 😉
Als je zelf opzoek bent naar iets leuks/gezelligs én praktisch is dit ideaal! Je hebt twee varianten en volgens mij waren ze +- €1,80,- per stuk.

Hebben jullie nog leuke ideeën voor in de keuken, of handige tips voor opbergmogelijkheden? Laat het gerust weten bij de comments; je kan nooit genoeg inspiratie hebben 😉

foto 078_

foto 077_

Advertenties

48 thoughts on “Action: glazen voorraadpot

  1. Wat een ontzettend leuke voorraad potten en zo goedkoop. Ik was laatst in de action en moet toch beter opletten want ik heb deze helemaal niet gezien (ook niet op gelet..)

  2. ze zijn erg leuk allemaal, je heb er nu ook meerdere met My favourite tea made with love en nog 1 maar dan met My favourite coffee made with love.. En ook met sugar en nog 1 met Home & sweets collection

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s