Hot or Not #4: Herfst?

Vorige week maandag was er geen Hot or Not omdat ik vond dat het mijn plícht was om jullie op de hoogte te stellen van het nagelfestival 😉 maar vandaag zijn we er weer!

En wel te verstaan: met de herfst.
Het wordt buiten iets frisser, je neemt toch vaker je jas mee naar buiten, paraplu in de aanslag, zonnebril terug in de brillenkoker..

Ook gaan de kaarsjes weer aan, ligt er ook bij ons weer een lekker warme plaid op de bank, en komen de poezen weer gezellig op schoot.

herfst1

Ik krijg spontaan trek in warme chocolademelk mét slagroom, twijfel bij de Albert Heijn of ik nou wel of niet kruidnootjes moet kopen, en denk stiekem al aan Sinterklaas en marsepein… oftewel: de herfst komt eraan!

herfst

En wat vinden jullie daarvan?
Ben je er al aan toe; lekker knus op de bank, goed boek en een kop warme chocolademelk? Of nog even terug naar zon, zee en strand?

Let me know; wat vinden jullie?

hersft4

En natuurlijk heb ik voor jullie ook de uitslag van de Hot or Not van de vorige keer. Er was enthousiast gediscussieerd over het woeste mannenhaar wat zich ontpopt op de borst. De meerderheid vind het toch wat onverzorgd en heeft liever dat het er netjes uitziet.
Een aantal vind het wel prima, zolang het niet te overdreven is, en een kleine groep van welteverstaan 3 dames houd heel erg van vlechten!

Uitslag van Hot or Not #3: Borsthaar bij mannen?

not

50% – Oh nee, scheren/waxen die handel! Zo onverzorgt, nee geen haar op mijn hoofd die daar opgewonden van wordt.

39% – Zolang je het niet kan vlechten vind ik het wel ok… denk ik.

En toch wel 11% vindt het Woestaantrekkelijk!! 😉

41 thoughts on “Hot or Not #4: Herfst?

  1. hahaha ik was de 1 van de procent met wel een paar kanttekeningen. Ik vind alle seizoenen van het jaar wat hebben. Als het regent en waait vind ik het heerlijk om lekker warm binnen te zitten. En de tikkende regen op het raam slaapt zó lekker. Alleen de hond uitlaten is wat minder leuk haha

  2. Leuk om over na te denken. Ik hou van de zomer! het is dan ook mijn favoriete seizoen en van mij mag deze nog veel langer duren.Maar ik zou de herst en winter ook niet willen missen. Heerlijk bij de kachel met lekkere geurkaarsjes en warme chocoladeemelk met slagroom. Gezellige lampjes aan. Op de bank met een dekentje voor de tv. Het heeft allemaal ook wel iets buiten de koude en regenachtige dagen om vind je niet?

    • De zomer is heeerlijk en ik denk dat als het altijd zomer is (Florida) en altijd warm weer, dat je dan op gegeven moment toch wel de kou/regen/sneeuw gaat missen?
      Ik zou er niet aan moeten denken om in korte broek en teenslippers op het strand kerst te vieren 😉 Geef mij dan maar sneeuw en een witte kerst, maar dan in januari mag het wel weer klaar zijn met de kou!

  3. Ik vind het zelf nooit erg als de herfst eraan komt, want vind het vooral een gezellig en mooi seizoen. Al die verschillende kleuren bladeren buiten vind ik zo mooi en de geur als het geregend vind ik ook erg lekker. Ook dat het vroeger donker gaat worden vind ik erg fijn, want dan kan je lekker warm binnen zitten met allemaal kaarsjes aan, een lekkere kop chocolademelk of thee erbij en dan een boek lezen of film kijken.

Dankjewel voor jouw reactie!