Essie We’re in it Together nailart

Foto_ 039_0

We’re in it together is hét lichtroze lakje van Essie wat speciaal gemaakt is voor steun voor de strijd tegen borstkanker. Van elk verkocht lakje gaat 15% naar de stichting A Sister Hope die onderzoek doet naar borstkanker. Elk jaar in oktober wordt er weer bij stilgestaan hoeveel vrouwen worden getroffen door deze vreselijke ziekte, zelf heb ik dit een paar jaar geleden ook meegemaakt met mijn stiefmoeder. Gelukkig is ze er bijna weer helemaal boven op, maar toch kunnen zij en genoeg andere vrouwen steun gebruiken! Steun voor donaties waardoor er meer onderzoek kan worden gedaan naar borstkanker, waardoor er hopelijk in de toekomst meer vrouwen kunnen worden genezen.

We’re in it Together is uitgebracht in oktober 2012, en sindsdien staat hij ook te schitteren in mijn stash. Dit is een mooi lichtroze lakje met fijne, zilveren glitters erin; cute 🙂 Maar van glitters krijg ik nooit genoeg, dus heb ik nog wat hexagon glitters erbij gepakt, en ben ik aan de slag gegaan met een leuke nailart!

Mijn roze glitter potje:
Foto_ 031_

Als basis heb ik het lakje van Essie gebruikt, en daarna heb ik stripingtape aangebracht. Verschillende vormen, horizontaal, verticaal, van alles en nog wat! Daarna ben ik met mijn nieuwe kwastenset aan de slag gegaan, en heb ik een donkerroze lakje gemengd met een wit lakje. Dit gemixte kleurtje heb ik over de stripingtape aangebracht, eventjes laten drogen en uiteindelijk is dit het resultaat:

Foto_ 036_

Foto_ 039_

42 thoughts on “Essie We’re in it Together nailart

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s