Doneer het bedrag van een flesje nagellak!

Even een andere post dan normaal, alhoewel er komt wel nagellak in voor 😉

donatie4

Gisteren had Lisanne van You Nailed It een heel bijzondere post op haar blog geplaatst, waar ik erg door geraakt was. Dit gaat over een stel die in oktober 2011 hun zoon van 35 hebben verloren aan een hartstilstand, zomaar, opeens, totaal onverwacht.

Op zondag 25 mei 2014 gaan dit stel, samen met hun team van 32 man sterk, de City-Hanzeloop doen in Zuthpen om zo geld op te halen voor de hartstichting. Deze loop wordt jaarlijks georganiseerd en zij zullen komend jaar een afstand van 5km afleggen.

hart

Hun streefdoel is om €500,- op te halen en dit te doneren aan de hartstichting, zodat er meer onderzoek naar kan worden gedaan.
Wij, beautybloggers, fashionsbloggers, beauty-addicts, nagellak-addicts geven zo veel geld uit aan make-up, schoenen, tassen, nagellak, waarom niet een keer een donatie voor deze mensen (die dit weer doneren aan de hartstichting)?

donatie3

Daarom wil ik jullie allemaal vragen om het bedrag van een flesje nagellak van Catrice €2,99 of van Essie €9,99, een palette van Sleek €9,99, de beautybox 14,95 of een Mac oogschaduw €17,- te doneren aan deze mensen. Die dit zó verdienen na het verlies van hun zoon, en die wel een extra stimulans kunnen gebruiken!

Klik hier om een donatie te geven!

Komende zondag is ‘Wereld hart dag’ en tevens ook ‘Dress Red Day’ om meer aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten. Dit is een goed moment om eens even stil te staan bij waar je je geld allemaal aan uitgeeft, hoe snel je de nieuwe LE collectie van Catrice wilt kopen, hoe makkelijk je geld uit geeft aan een foundation, hoe je toch die mooie laarsjes uit de etalage koopt, en hoe moeilijk kan het dan zijn om dit keer hetzelfde bedrag over te maken naar deze goede stichting?

It’s all up to you! De eerste donatie is gedaan, ik hoop dat er vele zullen volgen.

Dress_red_day_Large_FC -125

23 thoughts on “Doneer het bedrag van een flesje nagellak!

  1. Ik vind dit echt een hele goede actie en hoop ook dat ze veel geld mogen ophalen voor de Hartstichting. Ik vind het ook heel erg knap dat ze dit doen, want ik weet hoe het is om iemand plotseling te verliezen aan een hartstilstand. Mijn vader is namelijk ook in 2000 op 45 jarige leeftijd eraan overleden.

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s