Last minute: Sint cadeautjes onder de 5 euro!

sint

Aanstaande donderdag is het alweer zover; het is dan 5 december! Sinterklaas!

Veel gezinnen vieren dan Sinterklaas, of je nou lootjes trekt met de familie, met vriendinnen leuk surprises maakt of gaat dobbelen om de meest maffe cadeautjes; het is altijd een gezellig feest. Met kruidnootjes en een kop warme chocomelk is het avondje compleet 😉

Voor diegene die nog last minute een klein cadeautje moeten kopen heb ik wat leuke dingen samengevoegd. Inspiratie nodig? Kijk dan met me mee 🙂

Bij Xenos vind je verreweg de meeste frustels voor de leukste prijsjes, kleine boekjes over cupcakes, standaards voor cupcakes, papiertjes voor cupcakes, vormpjes voor cupcakes; van alles om een keukenprinses mee te verassen!

sint4

Ook zit je hier goed voor allerlei geurbrandertjes in de mooiste kleuren en vormen, voor nog geen twee euro heb je er al een! Tegenwoordig heb je ze ook in een uiltjesvorm, zo cute 🙂

Action is natuurlijk ook een winkel die Sint niet mag vergeten 😉 Hier heb je vaak ook allerlei frutsels voor mannen, zoals auto onderdelen, schroevensetjes in verschillende maten, autolampjes, usb-draadjes, computermuizen, en ook veel keuze in geurtjes en douchegel voor onze mannen.

sint5

Voor de dames natuurlijk net zo goed (uh wellicht wel iets meer ;)) leuks; sieraden, make-up, nagellakjes yeah, en veel knutselspullen, gezellige spulletjes voor in huis, bloempotten, buddahbeeldjes, wijnglazen en veel leuke wintersjaals en mutsen!

Heb je nog niets voor diegene wiens lootje je hebt getrokken? Geen probleem! Op bol.com vind je genoeg cadeautjes onder de 5 euro die je vandaag nog kunt bestellen, en morgen al in huis hebt.

sint2

Onder andere leuke nagellakjes van Miss Sporty voor €2,49 per stuk. Ook hebben ze er shampoo’s van Palmolive, Therme, Kneipp, Badebas en Vogue en leuke geschenkpakkingen hiervan.

Oh en toen ik bij Xenos dit mini kruikje zag met een uiltje erop was ik verkocht; dit is toch geweldig om lekker tegen je aan te houden als je op de bank zit te kleumen? En die oogjes; aahw dit is ook leuk voor een nailart *note to myself.

sint3

Tja en de Hema is ook een van mijn favoriete winkels; make-up is steeds populairder en goed in opmars bij de Hema! Ook qua kleding en pantys gaat de Hema steeds meer voorruit en zijn ze meer vernieuwend dan voorheen; hier kan je vast ook goed slagen voor pakjesavond 😉

Dames heel veel succes met de laatste knutsels van jullie surprise, het inpakken of misschien wel inkopen van je cadeautjes, en ik wens jullie een heel gezellige pakjesavond toe!

Vier jij komende donderdag ook sinterklaas met je familie/vrienden?

22 thoughts on “Last minute: Sint cadeautjes onder de 5 euro!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s