Swatch: Maybelline #605 Hyper Jade

IMG_3013-

Swatch: Maybelline #605 Hyper Jade

Dit prachtige turquoise, donkergroene lakje heb ik al een tijdje op het oog. Toevallig was ik gisteren bij de Etos om nieuwe tandenstokers te kopen (Jordan 50% korting 😉 ) en viel mijn oog opeens op een grote poster waarop stond: alle Maybelline make-up 50% korting! Toen bedacht ik me dat ik nog een lakje op mijn nagellak-wish-list heb staan van maybelline; Hyper Jade!
Ja ik houd echt een lijstje bij met lakjes die ik graag wil hebben, en wacht hiermee tot er een leuke aanbieding zoals deze komt ;). Hyper Jade heb ik dus met 50% korting gekocht bij Etos!

Ik ben erg tevreden over de nagellak van Maybelline; de kwastjes zijn vrij breed waardoor je met sommige nagels maar 1x hoeft te lakken; dan is je gehele nagel al bedekt! Ook is de dekking en de formule van deze nagellak erg prettig; vrij romig, niet waterig; I love it!

Op deze foto’s heb ik twee laagjes op, wat ik meestal doe, en je ziet als je goed kijkt bij mijn ringvinger wel lichtjes mijn tip erdoorheen. Dit vind ik niet storend omdat ik er meestal een nailart overheen maak (morgen 😉 ).

IMG_3011-

Hebben jullie ook nagellak van Maybelline?
Let op: deze week is er op alle make-up producten van Maybelline 50% korting bij Etos!

36 thoughts on “Swatch: Maybelline #605 Hyper Jade

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s