Nailart: Winter Blue Glitter

111

Nailart – Winter Blue Glitter

Vandaag heb ik een winterse nailart voor jullie!
En schik niet; hierbij zien jullie mijn ‘nieuwe’ zielige middelvingernagel, welke vorige week exact door het midden (aautsch) scheurde. Eerst twijfelde ik om op deze hand te nailarten, alhoewel ik op mijn rechterhand ook goed geoefend heb wil ik de wat nauwkeurige nailarts toch op mijn linkerhand maken 😉 Hope you’ll like it!

IMG_3000-

Gebruikt:

  • Bourjois #26 Blue no Blues
  • L’oreal Topcoat Confetti
  • Striper MAX White
  • Striper MAX Metallic Silver

Op mijn ringvinger heb ik met mijn striper een sneeuwvlok gemaakt, toen deze goed gedroogd was wilde ik er iets speciaals mee doen en bedacht om de Confetti topcoat van L’oreal hierover heen te lakken; soort sneeuw effect 😉
Mijn middelvinger is op het moment inimini kort, en daarom heb ik mijn vinger in een glitterpotje gedipt zodat hij lekker glimt en verder niet teveel opvalt.
Mijn ringvinger heeft drie diagonale witte lijnen door middel van mijn witte striper, deze heb ik daarna ingekleurd met een metallic striper (dit is een van de nieuwe stripersets van Action!) wat een leuk effect geeft. Ik moet eerlijk bekennen dat ik erg enthousiast ben over deze nieuwe stripers, Action: You go Girl!
En mijn pink heeft een French Confetti gekregen 😉

IMG_3005-

IMG_3007-

32 thoughts on “Nailart: Winter Blue Glitter

  1. Erg mooi gedaan weer. Vervelend van je nagel. Maar het is niet storend dat hij korter is vind ik. Ik heb het helaas ook vaak dat mijn nagels halverwege mijn nagelbed inscheuren.. heel vervelend en soms ook pijnlijk 😦

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s