Nails vs Nails #1: Winter

Nailsvs_Header1

Vorig jaar had ik elke maand een Nails vs Nails met Samantha van Purpura Papilio. Nu we een nieuw jaar beginnen heb ik samen met Imke van Iontrend een jaaroverzicht bedacht met leuke ideeën en zullen we elke maand van 2014 een Nails vs Nails laten zien!

Kijk mee met het thema van de maand Januari: Winter en enjoy onze nailarts!

snowflake

Nails van Imke:

Hi lieve lezeressen van Jewel-Nails.

Ik ben Imke en ik blog iedere dag op iOnTrend.nl. Mirjam en ik zullen dit jaar iedere maand een Nails vs Nails voor jullie gaan verzorgen. We hebben een leuke lijst met nail arts bedacht en ik ben enthousiast dat we je vandaag de eerste kunnen laten zien. Voor de maand januari hebben we voor het thema Winter gekozen. Mijn eerste associatie bij de winter is sneeuw. En daarom heb ik voor jullie een sneeuwwitte ijzige nail art gemaakt.

_MG_4454 copy logo

Ik zal je kort uitleggen hoe ik deze nail art heb gemaakt.
Als eerste heb ik mijn nagels wit gelakt met de kleur 04 On Top Of The Ice Stream. Deze kleur komt uit de Essence Snow Jam collectie van begin 2012. Je hoeft deze kleur natuurlijk niet te gebruiken, iedere witte nagellak is geschikt om deze nail art te maken.
Om deze nail art een ijzige look te geven heb ik lichtblauwe glitters gebruikt. Ze hebben een extra dimensie, want ze kleuren ook roze en wit. Ik heb mijn hele ringvinger met deze glitters bedekt. Op mijn andere nagels heb ik met de glitters een diagonale lijn gemaakt.

_MG_4454 copy 1 logo

En als laatste heb ik witte/doorzichtige glitters gebruikt. Je kent ze misschien wel. Ze komen in een pak met 10 reageerbuisjes en in ieder buisje zitten verschillende kleuren glitter. Ik heb die van mij bij Kruidvat gekocht voor ik geloof €1,50.
Deze witte/doorzichtige glitter lijkt op sneeuw en daarom wilde ik ze graag in deze nail art verwerken. Ik heb dit keer geen top coat gebruikt omdat het sneeuw-effect verloren zou zijn gegaan. Ik hoop dat je het leuk vond en tot volgende maand.
Liefs Imke

snowflake2

Mijn nailart:
Op mijn middelvinger heb ik een accentnagel gemaakt met Blue no Blues van Bourjois 1 Second. Dit is een prachtige kleur lichtblauw waar ik echt dol op ben, en dit lakje gebruik ik ook erg vaak! De lakjes van de 1 Second-lijn van Bourjois hebben allemaal een (extreem) brede kwast, waar ik heel blij mee ben en wat het lakken ook heel erg prettig maakt. I love it!

IMG_3301_0

Ik heb op mijn middelvinger met een bruine striper van Max winterse takken gemaakt, met wat sneeuw erop en sneeuwvlokken eromheen, gecombineerd met kleine zilveren glitters.
Op mijn andere naglels heb ik China Glaze – Mingle With Kringle gebruikt, een mooi goud glitterlakje wat prima dekt in twee laagjes. Dit lakje is nu te koop bij deze China Glaze outlet voor €3,50.

IMG_3309-

Voor het winterse effect heb ik veel gebruik gemaakt van een witte striper van Max (Action). Op mijn ringvinger heb ik met een dottingtool sneeuwvlokken gemaakt, alhoewel de sneeuw hier in Nederland nog ver te zoeken is ;-). Op mijn ringvinger een sneeuwvlok, gecombineerd met het lichtblauwe lakje van Bourjois. En op mijn pink heb ik simpel twee lijnen gemaakt met beide lakjes, om het niet te druk te maken.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze combinaties vinden! Laat het gerust weten bij de comments, ook als jullie nog leuke ideeën voor onderwerpen hebben!

23 thoughts on “Nails vs Nails #1: Winter

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s