Nagellak rek van Make Up Your Stash

IMG_3910--0

Je verzameling nagellak op een leuke manier opbergen is een van de grootste problemen waar je tegenaan loopt als nagellak-addict.

Want hoe kan je al die mooie lakjes nou ergens kwijt, zodat je zo ook nog eens leuk kunt zien en makkelijk kunt pakken?
Je wilt je eigen nagellak collectie natuurlijk de hele dag kunnen bewonderen, of in ieder geval ik wel 😉 dus in een doos opbergen vind ik maar niets. Erg gewild zijn ook de nagellakrekken voor aan de muur, de zogenaamde houten letterbakken (onder andere te koop bij Xenos & Action).

IMG_3901-

Bij Make Up Your Stash kan je allerlei leuke opberg mogelijkheden kopen om je nagellak of beautyproducten in op te bergen. Alle producten zijn transparant, waardoor je heel gemakkelijk jouw favoriete lakje er tussenuit pikt.

Zelf kreeg ik dit nagellak rek opgestuurd waar maar liefst 50 (!) flesjes nagellak in passen!
En ja; dit klopt echt: er passen 9 á 10 lakjes Rimmel op maar liefst 1 rij.

IMG_3908-

Ik heb mijn collectie Rimmel nagellak erbij gepakt en deze verdeeld in het rekje; er is nog genoeg ruimte over voor nog meer aanvulling .. 😉
Het zijn 5 treden van 28cm breed, dus je kunt er aardig wat in kwijt. Ik vind het erg praktisch; en ook handig dat hij transparant is en niet zwart. Daardoor lijkt het ook niet zo massief, terwijl het een aardig grote standaard is.

IMG_3912-

Dit nagellak rek voor 50 nagellak flesjes is te koop voor €34,95 bij Make Up Your Stash. Je betaald hiervoor géén verzendkosten, en hebt hem meestal al de volgende dag in huis.

Hoe berg jij je nagellak-stash op? En wat vind je van dit nagellakrek? Laat het mij gerust weten bij de comments, ik lees ze allemaal!

30 thoughts on “Nagellak rek van Make Up Your Stash

  1. wat een handig rek om je nagellakjes op te bergen,
    hoewel ik al een wandrek heb, zou deze ook erg goed van pas komen,
    want mijn nagellak ligt werkelijk overal en nergens 😉

    Xx Julia

    • Ja dit is echt een prachtig rek; staat mooi en passen heel veel lakjes in! Bij Enchantra.com heb je ook transparante nagellakrekken voor aan de muur, en misschien anders via marktplaats?

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s