Kruidvat’s tips voor gezonde nagels

Gezondenagels2

Bij het Kruidvat hebben ze het assortiment in nagelverzorging enorm uitgebreid.
Zo hebben ze nu verzorgende olie om je nagelriemen te voeden en te herstellen, en ook een hardener om je nagels sterker te maken.
Dit klinkt veelbelovend en omdat het van Kruidvat eigen merk is is de prijs ook nog prima te doen!

Kruidvat1

1. Kruidvat Hardener Extra Stong: een basislaag voordat je je nagels lakt zodat je nagels hierdoor sterker worden en minder snel zullen schuren. Ideaal als je last hebt van vrij dunne/zachte nagels!

2. Kruidvat Whitener Natural Effect: Last van gele nagels door het vele lakken? Gebruik deze whitener voordat je je nagels lakt zodat ze weer een frisse kleur kunnen krijgen. Deze lak kan je ook prima als basecoat gebruik (als basis voordat je nagellak aanbrengt), zo zie je er niets van en kan je toch lekker doorgaan met lakken 😉

Kruidvat2

3. Kruidvat Nail Oil: een zachte, verzorgende olie waarmee je je nagelriemen gezond houdt en wat je voorkomt dat je nagelriemen uitdrogen.
Dit is een flesje met een kwastje, net een flesje nagellak, maar dan met een fijne olie. Deze olie kan je door middel van het kwastje over je ‘naakte’ nagel (dus zónder nagellak), aanbrengen en ook over je nagelriemen. Even 2 minuten laten intrekken en dan zachtjes over je nagelriemen masseren totdat de olie is opgelost!

4. Care & Repair Pen:Een handige pen waarmee je je nagels en nagelriemen kan voeden.
Ideaal voor in je tas, portemonnee of make-uptasje en zo kan je gedurende de dag af en toe eens je nagelriemen insmeren zónder dat heel je handen onder de olie zitten.
Echt een tip voor meiden met droge nagels, nagelriemen of velletjes!

Spa hands

Zelf gebruik ik naast bovenstaande olie ook de bekende Lemony Flutter van Lush, echt een goddelijk product wat ik binnenkort in een andere post meer over zal vertellen.

Ben jij al bekend met deze nagelverzorging van Kruidvat? Wat voor producten gebruik jij om je nagels mooi en gezond te houden?

Advertenties

29 thoughts on “Kruidvat’s tips voor gezonde nagels

  1. Ik heb de olie van het Kruidvat, is erg fijn en ruikt ook heerlijk. Whiteners en hardeners gebruik ik ook, en toch, soms breken mijn nagels tegelijk af.. heel vreemd dat het altijd samen gaat.

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s