Fotoworkshop bij PrettyBeautyLand!

IMG_4048-

Afgelopen zondag 23 februari had ik een fotoworkshop bij Patty en haar vriend Kevin (die fotograaf is). Sinds kort organiseren zij samen workshops waarbij ze je allerlei handige technieken van fotograferen leren, uitgelegd in simpel, begrijpbaar Nederlands ;).

Zo wordt er uitgelegt hoe je optimaal gebruik kunt maken van je spiegelreflex camera. Termen als sluitertijd, diafragma en IOS waarde komen allemaal aan bod; en aan het einde van de workshop kan je ze wel dromen!
Het eerste uur is vooral veel theorie, wat wel meteen in praktijk wordt uitgevoerd. Wat wordt uitgelegd kan je meteen op je eigen camera oefenen en vragen stellen als je er niet uitkomt; ideaal.

IMG_4083-

Daarna wordt er geoefend met allerlei objecten; door meteen alles in praktijk te brengen wat je net geleerd hebt krijg je het snel onder de knie en wordt je enthousiasme ook geprikkeld.

Ik ben eerlijk verrast door het enthousiasme waarmee Patty en Kevin de workshop geven, en ook verbaasd wat je allemaal wel niet met een spiegelreflex camera kunt doen (en hoe weinig gebruik je eigenlijk van alle functies maakt). Ik heb veel geleerd en zal de komende tijd nog druk bezig zijn om nog meer uit mijn camera te halen.

IMG_4058

Ik wil Patty en Kevin in ieder geval heel erg bedanken voor alle tijd en energie die ze in deze workshop gestoken hebben, en voor de gezelligheid 😉 en alle nieuwe dingen die ik heb mogen leren; dankjewel en ga zo door!

Groepsfoto-workshop2
Say: Cheese! Groepsfoto.

Als je ook een camera hebt en hier meer uit wilt halen, neem eens een kijkje op Prettybeautyland want er komen nog meer workshops aan waar jij je voor kan aanmelden! Ook krijg je na afloop een leuke goodiebag mee 😉

Advertenties

23 thoughts on “Fotoworkshop bij PrettyBeautyLand!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s