Mozaïek nailart

Moziak

Mozaïek nailart; ik heb het nog nooit eerder gemaakt maar ik vind het toch zó mooi om naar te kijken! Eindeloos. Mozaïek tegeltjes vind ik ook prachtig. Zelf heb ik eens een waxinelichthouder gemaakt met kleine stukjes glas, oh dat is dan zó mooi met een lichtje erin; oh hier heb ik echt een zwak voor 😉

Goed; op naar de nailart!
Ik heb verschillende tinten blauw (licht/donker) en paars (lila) gebruikt, zodat het goed bij elkaar matched. De lakjes die ik hiervoor gebruikt heb zijn:

  • Rimmel London #840 Blue Eyed Girl
  • Rimmel London #842 Too Cool To Tango
  • Rimmel London #312 Ultra Violet
  • Rimmel London #605 Purple Reign
  • Striper Essence Metallic Rocks

IMG_4195-

Ik heb eerst al mijn nagels met Rimmel London #312 Ultra Violet egaal gelakt; een kleur moet de basis worden. Daarna heb ik met een lichte kleur striper vakjes gemaakt in verschillende vormen, zo heb je een duidelijk figuur en kan je goed zien wat je moet inkleuren.
Hierna heb ik met elk lakje een dun laagje gelakt, als dit niet lukte of de kwast was te dik pak ik een kleiner kwastje. Ook lakte ik steeds een stukje over de lijntjes heen, zodat deze minder zichtbaar zijn.

Uiteindelijk op het einde maakte ik met een donker grijze striper de vakjes duidelijk; zo kan je ook de eerste lijntjes camoufleren want dit is een handige houvast 😉

IMG_4197-

IMG_4209-

IMG_4211-

27 thoughts on “Mozaïek nailart

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s