Catrice Luxury Lacquers Sand’Sation #06 It’s a PINKini World

IMG_4381-

Het tweede lakje wat ik meenam uit de nieuwe Luxury Lacquers collectie van Catrice is #06 It’s a PINKini World; wat een geweldige naam weer!
Dit lakje sprak mij ook erg aan door de knallende roze/fuchsia kleur; echt een feestelijke kleur die ik zeker in de zomer vaak zal dragen.

Juist bij een rustige outfit vind ik het erg leuk om met mijn nagels de show te stelen 😉 Met It’s a PINKini World moet dit vast wel lukken!

Ook dit lakje heeft een nieuwe, vrije brede borstel; maar het begint nu al wel te wennen 😉 Twee laagjes had ik nodig om hem goed dekkend te krijgen, soms in een bepaald licht zie je licht de tip er doorheen schijnen maar hier kan ik mij niet aan storen.

IMG_4383-

IMG_4392-

Hebben jullie nog leuke tips of Musthaves van de Luxury Lacquer collectie van Catrice? Deel je tips hieronder bij de comments, ik ben erg benieuwd!

21 thoughts on “Catrice Luxury Lacquers Sand’Sation #06 It’s a PINKini World

  1. Ik heb bij ons filiaal helaas nog geen Luxery Lackers gespot, ze zijn bij ons altijd zo laat met dat soort collecties.. 😦 Mooi kleurtje, maar zelf zou ik denk ik eerder een andere kleur kiezen, ik ben niet zo van de roze nagellak 🙂

    • Oh wat vervelend dat ze altijd zo laat zijn met LE’s.. maar het voordeel is dat je dan wel eerst alle swatches kunt bekijken en goed kan bedenken welke je wilt kopen 😉
      Heb je het blauwe lakje van gisteren gezien? Maliblue? Dat is misschien wel een leuke kleur voor je!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s