Tag: I love Nailart

Laatst werd ik door Miriam van Nailtalk getagd voor de “I love Nailart- Tag”, thanks! Een tag een en al over nailart die is bedacht door Lin van LinvanT. Ik voel me meteen aangesproken en heb hem ingevuld. Lees met me mee!

Overzicht

1. Maak je vaak nailart?
Heel wisselend, gemiddeld 2-3 keer per week? Hihi ligt net aan hoeveel vrije tijd ik heb. Sommige weken heb ik maar 2x tijd om mijn nagels te doen, en draag ik bijvoorbeeld 2x 4 dagen dezelfde nailart. Als ik meer tijd heb dan maak ik soms wel om de dag een nailart 😉

2. Besteed je veel tijd aan nailart?
Ook heel wisselend, maar gemiddeld denk ik een half uurtje. Dat komt ook omdat ik allerlei dingen tussendoor doe 😉 Tijdens het drogen van mijn nagels ben ik vaak op mijn laptop bezig met mails, bloggen etc. en dat drogen gaat niet altijd zo snel hihi.

3. Wat voor nailart vind je het leukste om te maken?
Freehand nailarts vind ik altijd het leukst om te maken, lekker priegelen. En met name bloemen, daar kan je oneindig mee combineren in kleur en grootte.

IMG_3349-

4. Wat voor nailart vind je te moeilijk?
Hmm, watermarble heb ik nog steeds niet echt onder de knie. Ik blijf dat lastig vinden en moet daar echt meer mee gaan oefenen.

5. Liever freehand of stempel nailart?
Freehand! Daar kan ik meer mijn creativiteit in kwijt. Alhoewel ik ook stempelen wel erg leuk vind, maar ik doe het niet zo vaak.

6. Heb je veel imageplates?
Ik heb een mapje met 10 plates van Konad.

7. Gebruik je vaak rhinestones of studs?
Tja niet zo vaak geloof ik, als ik zo terugblader in mijn nailarts haha! Rhinestones vind ik wel onwijs leuk en feestelijk.

8. Heb je wel eens decals of nailart stickers gebruikt?
Nailart stickers heb ik in het begin vaak gebruikt, tegenwoordig doe ik hier niets meer mee omdat je vaak de randen erg duidelijk ziet en ik het leuker vind om zelf mijn nailart te maken 😉
Waterdecals moet ik nog eens uitproberen!

9. Welke techniek wil je nog eens leren?
Uuh watermarble 😉 En sowieso lijkt het mij erg leuk om te leren gelnagels zetten, maar uh dat is niet echt een techniek.

10. Welke tools gebruik je regelmatig?
Dottingtools! En plakband/tape voor mijn hand af te dekken met sponsen. En een spons dus ook 😉 En nagellakremover!

11. Werk je wel eens met losse glitter?
IMG_3217-

Aah ja, ik heb van die leuke kleurrijke potjes met glitters! Ik hou van glitters; alleen gebruik ik vaker een glittertopcoat of glitterstriper dan losse glitters eigenlijk.

12. Heb je ooit foil gebruikt?
Nee! Nog nooit eigenlijk, maar ik zie vaak wel mooie nailarts met foils dus misschien moet ik het toch maar eens proberen 😉

13. Hoelang draag je een nailart?
Dat verschilt heel erg. Als ik echt tevreden ben draag ik hem vaak 3-4 dagen, maar soms ook maar 1 of 2 dagen omdat ik dan alweer een nieuwe nailart wil maken en hem zat ben 😉

14. Gebruik je speciale nagellak voor je nailarts?
Speciale nagellak? Nee, ik weet niet wat speciaal is maar de meeste lakken die ik gebruik zijn van Rimmel (60 Seconds lijn, fijne kwast en snelle droogtijd!), Essie en China Glaze.

15. Gebruik je graag stripers? (of liever een los kwastje)
IMG_4362_

Beide. Stripers vind ik ook heel fijn werken, en daar heb ik ook onwijs veel verschillende kleuren van, maar ik pak ook een kwastje als ik een kleur van mijn nagellak nodig heb.

16. Wat vind je van flocking powder?
Uuh nog nooit geprobeerd eigenlijk! Heb ik zelf ook niet want het lijkt me niet erg praktisch.

17. Draag je wel eens nagelstickers. Van die full size met een leuk printje erop?
Nee eigenlijk nooit. Ik heb wel twee setjes van Sally Hansen, en heel soms doe ik er een nagel mee als accentnagel en de rest een egale kleur gewone nagellak.

18. Werk je graag met (striping) tape?
Ja daar kan je heel veel leuke creaties mee maken! Maar ook met plakband.

19. Wat is jouw favo nailart die je zelf hebt gemaakt?
Dat is toch wel deze:
IMG_4211-

Ik vind deze kleuren zo mooi! Ben dol op blauwe tinten en aqua, en op deze nailart kreeg ik ook heel veel leuke reacties 🙂

20. Wat is je favo nagellak/nailart blog?
Oh ik lees en bekijk veel nagelblogs 😉 Ik vind het sowieso erg leuk om nailartblogs te bezoeken, beginnend of gevorderd I don’t care; het is gewoon erg leuk en inspirerend om te zien hoe creatief iemand met zijn nagels is!

Maar mijn ultieme favoriet is toch wel The Nailasarus, een jonge meid uit Engeland die geweldig creatief is en erg inspireerde nailarts maakt! Als je haar blog nog niet kent ga dan eens kijken want je kijkt je ogen uit 😉

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een Tag voorbij te zien komen op mijn blog; voel je vrij om deze tag over te nemen als je ook helemaal in to de nailart bent!

Nail Art Quote Picture No

21 thoughts on “Tag: I love Nailart

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s