Swatches: Sally Hansen – Soy Latte, Resurrection & Jaded

Sally Hansen Resurrection

Het tweede deel van mijn Sally Hansen haul: vandaag toon ik de swatches van de lakken Soy Latte, Resurrection & Jaded.
Twee kleuren hebben mij erg verbaasd en dekte in één laag al volledig; wauw dit had ik niet verwacht!
De samenstelling van de lak en mooie finish doet mij erg denken aan mijn Essie lakjes. Jammergenoeg was er ook een lakje die mij erg teleurstelde en maar liefst 4 (!) laagjes nodig had om tot een mooie dekking te komen.. benieuwd naar de swatches? Kijk mee!

Omdat ik zó verbaasd was dat ik bijna van mijn stoel viel (niet handig met pas gelakte nagels) heb ik er ook maar foto’s van gemaakt zodat jullie kunnen meehuilen met deze beroerde dekking van Jaded..

Sally Hansen Soy Latte

Op mijn wijsvinger heb ik maar één laagje aangebracht (goed kijken) en van de andere lakjes Soy Latte en Resurrection is dit echt een waanzinnige dekking! Op mijn ringvinger heb ik een tweede laag van Jaded aangebracht omdat ik dacht; misschien is dit het wel, doe ik iets verkeerd? Maar helaas; geen ‘wow’-effect.
Uiteindelijk heb ik 4 laagjes moeten aanbrengen totdat ik tevreden was en de dekking wel aardig genoeg is om een nailart op te maken; maar 4 laagjes vind ik persoonlijk echt to much.

Sally Hansen Jaded

Sally Hansen Resurrection

Erg jammer van Jaded, ik ben juist gek op deze kleur mint! Gelukkig maakten de andere twee kleuren het helemaal goed; deze zijn met één laag echt prachtig dekkend.

Ook heb ik natuurlijk even getest of deze lakjes ook nailart-proof zijn 😉 en jawel; daar lenen ze zich uitstekend voor!

Sally Hansen Jaded

Resurrection is echt een heel mooie kleur jeans-blauw, welke mij het meest verraste. Ik heb hem nu op al mijn nagels en denk dat deze toch stiekem nog iets mooier vindt dan First Kiss..!

Als je Resurrection en Soy Latte ook mooie kleuren vindt die je wilt toevoegen aan jouw nagellakstash, wees dan op tijd om naar de Action te gaan; daar liggen ze nu voor een schappelijk prijsje van €0,99!

18 thoughts on “Swatches: Sally Hansen – Soy Latte, Resurrection & Jaded

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s