Swatches: L’oreal #821, #822 en #824 – Action

Loreal

Swatches: L’oreal topcoat #821, #822 en #824 – Action

Afgelopen week kon je mijn shoplog van de Action al zien; ik kocht daar 3 prachtige, glitter topcoats van L’oreal voor €2,29 per lakje.

Ik heb ze allemaal geswatched op een witte lak van Hema, zodat het effect van deze lakken goed zichtbaar is. Ook heb ik even een mini nailart op mijn wijsvinger gemaakt; anders was het zo’n leeg plekje 😉

 • #821 Copper Cuff (transparante lak, koperkleurige glitters & goudkleurige flakies)
  Loreal
  Mijn favoriet! Het fijne aan deze topcoat is dat hij transparant is; hij kan over elke lak heen en je ziet alleen maar de glitters; wat volgens mij juist de bedoeling is van een topcoat. Het leuke van deze topcoat is de combinatie met brons en gouden flakies; dit zie je niet vaak in andere glitterlakjes en lijkt me heerlijk om te combineren met andere lakken.

 • #822 Bronze Parure (zwarte basis, gouden glitters & koperkleurige flakies)
  Loreal
  Deze lak heb ik op mijn pink gelakt. Hij heeft duidelijk een zwarte basis; en omdat ik begon met een witte lak is dit duidelijk zichtbaar. De koperkleurige glitters zijn ook aanwezig, alleen valt het niet zo erg op door de zwarte lak. Ik denk dat deze topcoat beter uitkomt op een donkere/zwarte lak; dus wordt vervolgd!

 • #824 Flaming Sunset (zwarte basis, gouden glitters & goudkleurige flakies)
  Loreal
  Deze lak heb ik op mijn ringvinger gelakt.
  Ook deze topcoat heeft een zwarte basis; welke goed zichtbaar is. Hij lijkt donkerder dan #822, ook zijn de glitters een stuk groter en heb ik het idee dat het daardoor een soort sand-finish heeft; het is wat hobbelig en duidelijk voelbaar.

Alle topcoats hebben twee laagjes nodig gehad voor bovenstaand resultaat. Over #821 ben ik erg tevreden; een topcoat die ik zeker vaker ga gebruiken! De andere twee lakjes; tja ik ben er niet erg enthousiast over. Een zwarte basis is prima in een glitterlak, als de basis dan wel met 1-2 laagjes geheel dekkend is.
Toch ga ik beide lakjes nog over een zwarte lak swatchen, ik ben benieuwd of ze mij dan wel enthousiast maken 😉

22 thoughts on “Swatches: L’oreal #821, #822 en #824 – Action

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s