Onduidelijkheid 1+1 gratis actie Kruidvat?

Op mijn post van vanmorgen zag ik een aantal reacties waaruit blijkt dat de 1+1 gratis actie van het Kruidvat niet helemaal duidelijk is, dus leg ik hem nog een keertje uit zodat jullie alsnog nagellak met leuke korting kunnen scoren!

Afgelopen woensdagavond 30 april was er een 1+1 gratis actie op álle make-up bij het Kruidvat. Eenmalig álle make-up inclusief nagellak. Deze actie geldt vandaag dus niet meer voor de make-up.

De gehele week loopt de actie 1+1 gratis op alle nagellak nog gewoon door; dus morgen en zaterdag kan je nog gewoon leuke lakjes van Essence/Catrice/Rimmel kopen en krijg je 1+1 gratis!

Kruidvat

Heb je leuke tips of lakjes die je echt móet hebben? Deel het met ons bij de comments!

Advertenties

8 thoughts on “Onduidelijkheid 1+1 gratis actie Kruidvat?

  1. De actie loopt zelfs t/m 11 mei! De korting geldt nuet op de essence gel nails at home uv lampen en nailart producten. Wel op producten zoals removers en plaknagels! De korting wordt als 50% berekend! Nu kan er niets meer misgaan toch? 😉

  2. Dit is me helemaal niet opgevallen! Maar handig dat je het even deelt 🙂 Ben gewoon woensdagavond naar het Kruidvat gegaan om wat dingen in te slaan, ideaal!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s