Inspiratie & ideeën nagellak opbergen

Hoe en waar moet je al je nagellak nou in opbergen?

Een nagellak verzameling neemt aardig wat plaats in beslag, en om dit toch netjes te kunnen ordenen heb ik wat handige inspiratie opgezocht.
Voor de grote verzamelaars onder ons zijn ladekastjes toch het meest ideaal en praktisch om onze nagellakjes in kwijt te kunnen. Belangrijk is dat het op kleur kan, zodat je bijvoorbeeld in elke lade een kleur nagellak bewaard. Handig voor als je een specifiek rood lakje zoekt; in het rode-nagellak-laadje! 😉

 

Kwantum

Bij Kwantum hebben ze verschillende soorten ladekastjes, wit/grijs/bruin waar aardig wat nagellakjes in kwijt kunnen. Ook zag ik dit leuke sieradenrekje met vogeltjes voor €5,- staan, dat moest ik ook even met jullie delen!

 

Leenbakker

Bij Leen Bakker heb je ook volop keuze als je opbergruimte zoekt voor je nagellak en/of make-up spulletjes. Een beetje dezelfde stijl als Kwantum, maar net in een andere maat. Handig om beide winkels tegelijk te bezoeken als je daadwerkelijk iets wilt aanschaffen.

 

Xenos

Xenos: echt een geweldig, leuke winkel met allerlei kleine hebbendingentjes! Je hebt er diverse kleinere ladekastjes, die je ook gewoon op je bureau of nachtkastje kunt plaatsen. Deze kon ik niet op de website vinden; maar er zijn genoeg opbergmogelijkheden voor hobbyspullen, make-up en natuurlijk nagellak!

 

Jysk

JYSK is een winkel die in veel meubelboulevards zit; veel en goedkope meubels; vergelijkbaar met een Kwantum/Leen Bakker. Zeker een bezoekje waard als je een grotere opbergmeubel wilt voor je spullen; zoals hierboven en ook een prima prijs.

At last but not least:
Ikea
De IKEA Helmer! De meest bekende opbergmanier voor alle nagellakaddicts; Helmer! Dit is een metalen ladekast op wieltjes, met ideale lades waar ook een etiket voorop kan met de soort/kleur nagellak die je in dat laadje hebt liggen.
Zelf heb ik een witte Helmer en mijn stash past hier nog in 😉

Heb jij nog ideeën of tips om je nagellak of make-up stash in op te bergen?

Advertentie

22 thoughts on “Inspiratie & ideeën nagellak opbergen

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s