Essie/Catrice dupe?

Essie-Catrice

Laatst kocht ik Essie – Lots of Lux ; een prachtige, donkerblauwe sandlak welke ik al veel gedragen heb! Klik hier om de swatches van Lots of Lux te zien.
Wel kwam deze kleur mij erg bekend voor en na wat rommelen in mijn stash zag ik dat Catrice – Maliblue er wel héél erg op lijkt. Tijd voor een check of dit wellicht een goedkopere dupe is van Essie?

Je kunt goed zien dat Essie een stuk donkerder is dan Catrice. Catrice Maliblue lijkt meer op een lichte jeans kleur met lichte glitters; Lots of Lux heeft ook zeker een jeans-kleur alleen een stuk donkerder.

Essie-Catrice

Jammer; geen echte dupe!
Desondanks vind ik Catrice – Maliblue wel een heel mooie lak, en als je Essie wat te duur vindt is dit een prima vervanger! Ik weet niet of dit lakje nog te koop is; hij is van de LE collectie die waarschijnlijk nu voor €2,00 bij het Kruidvat in de uitverkoopbakken te vinden is.

Essie-Catrice

Welke lak vind is jouw favoriet; Essie – Lots of Lux of Catrice met Maliblue?

17 thoughts on “Essie/Catrice dupe?

  1. Misschien dat de jeans sugar van essence meer in de buurt komen? Vind deze wel vrij verschillend nog. De dekking van maliblue lijkt iets beter te zijn, maar de kleur van essie is mooier!

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s