Swatches: Miss Sporty Clubbing Colors

M6

Eerder al kon je zien dat Miss Sporty met een nieuwe collectie Clubbing Colors kwam vol zomerse kleuren. Deze bestaat uit zes vrolijke kleuren en hebben een sneldrogende formule; ideaal want als ik ergens slecht tegen kan is het wachten tot dat mijn nagellak droog is 😉

De lakjes hebben een fijne, rechte borstel waarmee het prettig lakken is, en dekken allemaal volledig in twee laagjes, zélfs de lichtere kleurtjes! Enthousiast geworden? Kijk mee naar de swatches!

#466 Charming Smile
Miss Sporty
Deze kleur is echt peachy; hier word ik gewoon vrolijk van! Er zitten heel kleine shimmer in het lakje waardoor hij in de zon nog meer glimt; zeker op het strand is dit wel een eyecatcher dames!
Ook deze lak is prima om aan te brengen, wat romig en de dekking is hiervan ook perfect met twee laagjes.

#467 Aprodisiac Scent
Miss Sporty
Een framboos rode kleur op je nagels; zoet en zomers! Dit vind ik een mooie en zachte kleur, neigt iets naar koraal en erg leuk voor komende zomer. Lak is fijn aan te brengen, en de dekking is volledig in twee laagjes.

#468 Seducing Whisper
Miss Sporty
Een heerlijk mintkleurtje met een geweldige dekking; that’s how we like it!  Mooie glans ook, ik ben helemaal weg van deze kleur.

#469 Gorgeous Legs
Miss Sporty9
Dit is een prachtige kleur blauw; echt de kleur zee van een bountystrand! Mooie dekking ook met twee laagjes.
Op de foto is de kleur wat fletser geworden, in het echt is hij intens azuurblauw.

#470 Sweat Teasing
Miss Sporty0
Lief babyblauw! Erg mooie kleur, wel iets cooler dan bovenstaande kleuren uit deze collectie maar ook voor de zomer een prachtige lak. De glans hiervan valt me ook meteen op. Dit lieve kleurtje dekt geweldig en is met twee laagjes ook helemaal voorzien.

#471 Flutter of Lashes
Miss Sporty6
Last but not least; paars! Deze lichtpaarse kleur is de enige die wat minder fijn lakt. Hij is ietwat jelly maar heeft uiteindelijk wel een prachtige glans en dekt ook met twee laagjes.

Miss Sporty Clubbing Colors

Deze collectie Clubbing Colors van Miss Sporty is vanaf deze maand onder andere bij Etos en Bol.com te koop voor €1,99 per stuk. Voor dat geld heb je zéker een collectie met prachtige pastelkleuren die je deze zomer vaak zult gebruiken.

Pluspuntje aan deze Clubbing Colors vind ik ook wel de leuke namen die Miss Sporty ze gegeven heeft. Nagellak is gewoon nóg leuker als de lakjes een specifieke naam hebben!

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

31 thoughts on “Swatches: Miss Sporty Clubbing Colors

  1. Pingback: Aanbieding: Miss Sporty Clubbing Colors in de korting! | Jewel-Nails.nl

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s