About

Even voorstellen:

Ik ben Mirjam; een spontane vrouw die haar creativiteit kwijt kan in nagellak en het maken van nailarts. Dit is een van mijn hobby’s die wat uit de hand gelopen is, waardoor ik alles op mijn blog plaats zodat ik meer vrouwen kan inspireren.

Op mijn blog verschijnen vooral veel artikelen over nagellak, reviews en swatches van lakjes en collecties.

043-

Mijn doel is om vrouwen te laten zien hoe ze zichzelf mooi en vrouwelijk kunnen voelen door middel van een goede verzorging van zichzelf. Hier zijn je nagels en handen een groot onderdeel van.

Mirjam
@ Jewelyz@live.nl
www.jewel-nails.nl

22 thoughts on “About

  1. hey, je hebt je lay-out veranderd, leuk! (kan zijn dat dit al langer is, maar ik kom maar heel af en toe met de laptop kijken, meestal met de ipad en valt de lay-out niet zo op)X

  2. Leuke blog! vandaag werd er op mijn blog een review over een chanel lakje geschreven, zoals jij eens vroeg in een comment. Kom zeker eens een kijkje nemen!
    Rani 🙂

    • Thanks to your post about your new header I was searching the whole google-space to find a new header! Actually I like to have some polish on it. Maybe I will make my own but it takes a lot of time which I don’t have actually 😉

Dankjewel voor jouw reactie!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s