Inspiratie: zomersneakers!

Esprit1

Morgen is de eerste, officiële lentedag! Tijd om je dikke wintertruien heel ver weg op te bergen en je zomerkleding van zolder te halen. Ik ben al druk aan het rondsnuffelen op internet voor nieuwe zomerjurkjes en zomerschoenen; met schoenen ben ik gewoon heel moeilijk.

Het liefst draag ik altijd (enkel)laarsjes, gewoon omdat het overal bij past en ik vaak jurkjes draag. In de zomer is dat wel erg warm natuurlijk dus ik ben opzoek naar sneakers, meisjessneakers wel te verstaan 😉

Esprit2

Heerlijk, vrolijke zomersneakers!
Hier wordt ik gewoon zo vrolijk van; simpele sneakers met leuke printjes.
Ideaal is dat deze schoenen van katoen zijn gemaakt, dus daar kan je gewoon lekker met je blote voeten in (wat ik graag doe in de zomer!), geen randjes van witte voetsokjes die uitsteken..

Esprit3

De blauwe variant hierboven is wel erg bijzonder; de neus is van leer en verder is de sneaker van katoen. Dit soort details vind ik persoonlijk altijd erg leuk; een beetje creativiteit in een schoen. Ook die gele sneakers vind ik erg vrolijk en zomers; maar ik denk dat ik deze minder snel zou dragen.

Als je opzoek bent naar leuke sneakers kan je hier op de webshop van Esprit alle varianten, kleuren en prijzen vinden.

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

24 thoughts on “Inspiratie: zomersneakers!

  1. Wauw, normaliter ben ik niet zo van sneakers. Ze passen niet zo goed bij mijn kledingstijl maar die bloemetjessneakers vind ik toch wel erg leuk!

Dankjewel voor jouw reactie!